Over Ons

Welkom bij OrgoneMind, een plek voor iedereen die goede energie willen ervaren, verspreiden en een gelukkiger leven willen leiden!

Lees verder om meer over ons te leren

Voor het eerst in de wereld van kristallen stappen kan spannend zijn. Het juiste kristal kiezen voor het juiste doel en de juiste gemoedstoestand... Waar moet je beginnen?
Daarom leggen we sterk de nadruk op de "how to's" van kristalgenezing en mindful zijn. 

VUL JE LEVEN MET GOEDE ENERGIE

Het verband tussen lichaam en geest staat niet langer ter discussie. We weten dat onze gemoedstoestand ons lichaam op diepgaande manieren beïnvloedt. Voel je je angstig? Dan kan het zomaar zijn dat je buikpijn ervaart. Komt een betekenisvolle relatie ten einde? Schrik niet als pijn op de borst volgt. We zijn wat we in ons opnemen en in deze wereld uitzetten.

Kristallen spelen een zeer reële rol in mindful healing, ze verbeteren je dagelijks leven door hun innerlijke kracht vrij te laten komen en je te helpen de juiste energie te richten op het oplossen van het juiste probleem. Maar we moeten je waarschuwen... Als je denkt dat alleen het hebben van een kristal in de buurt je leven volledig zal veranderen, zal je ongetwijfeld teleurgesteld worden.

Kristallen zijn een apparaat voor zelfverbetering, een hulpmiddel om jezelf te bekrachtigen en je aan te moedigen de verandering in je leven te creëren die je nodig hebt. De echte magie komt van binnenuit. Zonder de juiste intenties achter je kristallen te zetten, zonder voortdurende zelfverbetering, zul je niet ver komen.

Ben je op zoek naar verbetering, meer rust, een betere gemoedstoestand of een andere vorm van positiviteit in je leven? We nodigen je uit om je open te stellen voor de ongelofelijke wereld van kristalgenezing en mindful leven.
Laat deze krachtige energie binnen en laat het je partner zijn op jouw persoonlijke reis.